Arkitektur ved Equator Stockholm

Det er fort gjort å overse hvor mye det faktisk er som skal til før en kan reise et byggverk. Hele prosessen skal planlegges på tvers av mange aktører, og det er ikke en smal sak å skulle designe et bygg som passer inn i det moderne landskapet vi for tiden må lære oss å kjenne.

Heldigvis finnes det en rekke innovative og progressive arkitektfirmaer som har som mål å skulle forenkle nettopp disse prosessene – en av de fremste eksemplene på nettopp dette er et firma ved navn Equator Stockholm.

Hva er Equator?

Equator Stockholm er et arkitektfirma som pryder seg på å kombinere deres kunnskap og kreativitet, med fokus på forretning sett fra et internasjonalt perspektiv. Selskapet består av en lang rekke særdeles dyktige arkitekter på tvers av flere nasjoner. Firmaet har nemlig etablert et nettverk av arkitekter ved navn Equator European Architects, og ved hjelp av dette nettverket har selskapet tilgang til et stort utvalg av dyktige arkitekter som bidrar med deres kunnskaper. Denne utformingen av selskapet gjør Equator Stockholm til et av de mest innovative selskapene innen arkitektur og byplanlegging.

Hva arbeider selskapet med?

Equator Stockholm er som sagt et arkitektfirma som baserer seg i Sverige. For tiden arbeider selskapet med en rekke store urbane prosjekter, samt ambisiøse renovasjoner og utbyggelser av høy kvalitet. I den prestisjefylte porteføljen til selskapet kan du for tiden finne prosjekter slik som Grävlingen, Västgötagatan 5 og Hästskon. Equator Stockholm har også gleden av å meddele at de snart vil kunne avsløre et særdeles stort prosjekt, som vil være prominent når det gjelder Stockholms vakre fasade. De nærmere detaljene ved dette store prosjektet holdes for tiden skjult fra offentligheten.

Equators ambisjoner

Equator Stockholm setter seg ikke små mål. Selskapet akter i stedet å sikte høyt, og sette seg store mål som kommer til å utfordre både deres og våre tankesett. Equator ønsker nemlig å kunne skape byggverk som vil være like relevante om 50 år som de vil være i dag. Dette er åpenbart ingen smal sak, men firmaet ønsker å oppnå nettopp dette målet ved å fokusere på å fremme arkitektur som er bærekraftig på en rekke forskjellige vis, enten det gjelder det økologiske, det etiske, eller det estetiske.

Nøye utvalgte standarder

Equator Stockholm kan skryte av å være et selskap med en veldig godt utviklet sans for integritet. Dette er særdeles tydelig i og med at firmaet har etablert en rekke standarder som de akter å følge under hvilke som helst omstendigheter. Disse standardene fungerer i stor grad som etiske retningslinjer, og baserer seg ofte på det faktum at det ikke vil være aktuelt for selskapet å skape noe som kan virke skadelig for samfunnet, eller ikke forbedrer verden på noe som helst vis. Equator Stockholm legger som du kan se stor vekt på bærekraftig arbeid.

Granskende filosofi

Det er ingen tvil om at Equator Stockholm skiller seg fra mange andre selskaper på grunn av disse nøye utvalgte retningslinjene og standardene de har som mål å følge. Dette unike aspektet blir bare styrket av det faktum at firmaet kan skryte av å ha implementert en grundig og granskende filosofi i deres arbeid. Noe av det som fremmes i denne filosofien, er tanken om at selskapet ikke har som mål å finne opp hjulet, men heller å skulle lære fra fremgang og innovasjon, og bruke denne lærdommen på samarbeid.