Rambøll – med bærekraft som fokus

Rambøll er et ledende firma som har hovedfokus på fremtiden innen bygg og miljøprosjekter. Med hovedkontor i Danmark, og flere bygg rundt om i Skandinavia, er selskapet ledende globalt innenfor samfunnrådgivning. En forsamling ingeniører, arkitekter, konsulenter og byggearbeidere finner sted under ikke bare samme tak, men samme firma, med samme syn på fremtiden innen byggebransjen. Per i dag har selskapet hele 13 000 ansatte, fordelt på 300 kontorer verden over. Med både store og små prosjekter er Rambøll et engasjert selskap – det er dette som gjør Rambøll spesielt.

Flere felt

Ikke bare hva gjelder bygg, men også miljøet generelt, er Rambøll et selskap som velger å sette fokus på nettopp dette – en sunn, fornuftig og bærekraftig fremtid. Sammen skaper de en utvikling i bruk av vann, energi, miljø, fremme helse og samferdsel på en bedre og fremtidsrettet måte, blant annet. Med inspirerende design, løsninger og evne til å tenke fremover, er Rambøll den dag i dag et ledende selskap som gir rom for flere enn bare en ting. Samfunn er i hovedfokus, og deretter hvordan de løser problemstillinger på en nytenkende, innovativ måte.

Kreativt og innovativt

Med så mange ansatte verden over vil det skape flertallige kreative løsninger. Rambøll gir muligheten til å tenke kreativt, og utforske flere sider og muligheter ved en sak. Løsningene som skapes er like viktige som kreativiteten som er gjort i arbeidet. Med flere ulike og unike mennesker som arbeider sammen, kan det å finne forskjellige løsninger bli til en lek. Det er nettopp derfor Rambøll ønsker en samling av mennesker fra hele verden, med ulike kulturer, skikker og tenkemåter. Inspirerende løsninger blir ikke skapt av seg selv – det kreves dyktige mennesker.

Fremtid i Rambøll

Ved å jobbe i Rambøll skaper du en lysere fremtid for både deg og meg. Du kan utvikle og bygge videre på din egen ekspertise og ditt eget fagfelt, samtidig som du får innsikt i andres tanker og meninger. Du vil arbeide tverrfaglig og få sjansen til å opparbeide deg erfaring innenfor flere felter. Søk deg inn som ferdig utdannet student, eller om du er på jakt etter en utfordring eller en annerledes hverdag. Rambøll er et høyst ettertraktet arbeidsmiljø, fordi det er nettopp at når vi er sammen som et team, at den store forskjellen skapes!

Globalt miljø

Ved å ta del i Rambøll sitt store team med mennesker blir du med på et stort samfunn i seg selv. Du får muligheten til å jobbe med internasjonale prosjekter som er ledende innenfor sitt felt. Rambøll tar også del i flere viktige saker, slik som kartleggingen av utslipp fra turistbåter i Norges fjorder, til bærekraftig drivstoff for fly og annet luftfart, til et nytt nasjonalmuseum i Oslo. Tjenester som opptar viktighet i samfunnet er noe Rambøll har levert i flere årrekker. Variasjonen i saker, temaer og forslag til løsninger er hva som gjør Rambøll så unikt.

Et tverrfaglig samarbeid

Telecom, management consulting, energi, byutvikling, miljø og helse, vann, samferdsel og bygg og arkitektur. Dette er noen av hovedtemaene til Rambøll, som du kan finne på Rambøll sine nettsider. Ved å klikke deg inn der kan du lese dypere om hvert enkelt tema, og lære hva Rambøll står for og hva de gjør. Dette selskapet er innovativt og er med på å skape en tryggere og bedre fremtid for generasjoner, og det er også derfor det er så spennende å være en del, eller bli en del av dette selskapet.